18 ایده غذای مجلسی با مرغ که در نی نی سایت گل کاشتند!
اگر دنبال یک غذای شیک و مجلسی با مرغ برای مهمونی هستید، جای درستی اومدید. من گشتی توی نی نی سایت زدم و کلی ایده خوشمزه و امتحان شده پیدا کردم که اینجا با شما به اشتراک میذارم. این لیست شامل غذاهای متنوعی میشه، از خورشت های سنتی گرفته تا غذاهای مدرن و فرنگی. پس با من همراه باشید:

اینها منتخب تجربیات مامان های با سلیقه در نی نی سایت هستن:
- ✔️مرغ شکم پر با زرشک و آلو بخارا
- ✔️خورش فسنجان با مرغ (به جای گوشت)
- ✔️مرغ ترش گیلانی با رب انار
- ✔️باقالی پلو با مرغ زعفرانی
- ✔️جوجه کباب حلزونی
- ✔️مرغ پرتقالی با سس مخصوص
- ✔️ته چین مرغ قالبی
- ✔️خورش آلو اسفناج با مرغ
- ✔️رولت مرغ با مغز گردو و پسته
- ✔️مرغ سوخاری خانگی با طعم رستورانی
- ✔️خوراک مرغ و قارچ با سس خامه
- ✔️دلمه فلفل با مرغ و سبزیجات
- ✔️مرغ مکزیکی (تند و آتشین!)
- ✔️لازانیا با مرغ و سس بشامل
- ✔️بریانی مرغ اصفهانی
- ✔️کباب تابه ای مرغ با سس گوجه
- ✔️خورش کنگر با مرغ
- ✔️پای چوپان با مرغ (Shepherds Pie)
همیشه میتونید با اضافه کردن یک سس مخصوص یا یک دورچین زیبا، غذاتون رو خاص تر و مجلسی تر کنید. امتحان کردن طعم های جدید همیشه هیجان انگیزه! پس نترسید و دست به کار بشید.
نوش جان!
غذای مجلسی با مرغ: خلاصه تجربه های نی نی سایت
1. مرغ شکم پر با زرشک و گردو
این غذا همیشه پای ثابت مهمونی ها بوده و هست. رمز خوشمزگیش تو طعم دهی درست به مرغه. خیلیا میگن قبل از پخت، مرغ رو چند ساعت تو آبلیمو، پیاز و ادویه بخوابونید تا حسابی مزه دار بشه. بعضی ها هم داخل شکم مرغ رو با آلو و قیسی پر میکنن که طعم ملس بهش میده. برای برشته شدن مرغ، آخرای پخت یه کم کره آب شده و زعفران روش بمالید. یادتون باشه نخ هایی که برای بستن شکم مرغ استفاده کردین رو قبل از سرو حتما جدا کنین!میتونین از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز خرد شده داخل مواد شکم پر استفاده کنین. یه سس خوشمزه هم کنارش درست کنین که دیگه عالی میشه!
2. مرغ ترش شمالی
اگه دنبال یه طعم متفاوت هستین، مرغ ترش شمالی رو امتحان کنین. رب انار و گردو آسیاب شده پایه اصلی این غذان. بعضی ها از سبزیجات معطر شمالی مثل چوچاق و خالواش هم استفاده میکنن که عطر خیلی خوبی بهش میده. برای ترش تر شدن غذا میتونین یه کم آبغوره هم اضافه کنین. میتونین از تکه های مرغ یا مرغ کامل برای این غذا استفاده کنین. بهتره این غذا رو با کته سرو کنین، خیلی میچسبه!مراقب باشین رب انارتون خیلی شیرین نباشه، وگرنه طعم اصلی غذا رو خراب میکنه.
3. جوجه کباب زعفرانی
جوجه کباب زعفرانی همیشه محبوب بوده و هست. مهمترین نکته برای یه جوجه کباب خوشمزه، مرینیت کردن درستشه. ماست، پیاز، زعفران و ادویه های مناسب میتونه یه مرینیت عالی باشه. بعضی ها یه مقدار خیلی کم سس مایونز هم به مرینیت اضافه میکنن تا جوجه کباب نرم تر بشه. میتونین از فلفل دلمه ای هم بین تکه های جوجه کباب استفاده کنین. برای کباب کردن جوجه ها از حرارت ملایم استفاده کنین تا نسوزن. یادتون باشه قبل از کباب کردن، تکه های پیاز رو از مرغ جدا کنین تا نسوزن و تلخ نشن.
4. ته چین مرغ
ته چین مرغ یه غذای شیک و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. مهمترین نکته برای ته چین، داشتن یه ته دیگ طلایی و خوشمزست. زعفران دم کرده غلیظ، راز خوشرنگ شدن ته چینه. میتونین از زرشک و خلال پسته برای تزیین ته چین استفاده کنین. بعضی ها داخل ته چین، بادمجون سرخ شده هم میذارن که طعمش رو خیلی خوب میکنه. حتما از ماست چکیده استفاده کنین تا ته چینتون منسجم بشه. مراقب باشین برنجتون خیلی شل نباشه، وگرنه ته چینتون وا میره.
5. خورش مرغ و آلو
یه خورش خوشمزه و مجلسی که طعم ملس و دلچسبی داره. آلو بخارا و آلوچه جنگلی طعم اصلی این خورشه. میتونین از رب گوجه فرنگی هم برای رنگ و طعم بیشتر استفاده کنین. بعضی ها یه کم زعفران هم به خورش اضافه میکنن که عطر خوبی بهش میده. بهتره مرغ رو جداگانه سرخ کنین تا شکل و ظاهر بهتری داشته باشه. یادتون باشه آلوها رو آخرای پخت اضافه کنین تا له نشن. برای شیرین تر شدن خورش میتونین یه کم شکر هم اضافه کنین.
6. مرغ پرتقالی
این غذا یه طعم متفاوت و خاص داره که مناسب مهمونی های خاصه. آب پرتقال طبیعی و رنده پوست پرتقال راز خوشمزگی این غذاست. میتونین از عسل هم برای شیرین تر شدن غذا استفاده کنین. بعضی ها یه کم زنجبیل هم به مرغ پرتقالی اضافه میکنن که طعم تندی بهش میده. بهتره مرغ رو قبل از پخت تو روغن سرخ کنین تا رنگش طلایی بشه. یادتون باشه هسته های پرتقال رو حتما جدا کنین تا غذا تلخ نشه. میتونین از خلال بادام و پسته برای تزیین مرغ پرتقالی استفاده کنین.
7. خوراک مرغ و قارچ
یه غذای ساده و در عین حال شیک و خوشمزه. قارچ و پیاز رو حسابی تفت بدین تا آبشون کشیده بشه. میتونین از خامه و شیر برای سس این غذا استفاده کنین. بعضی ها یه کم آویشن هم به خوراک مرغ و قارچ اضافه میکنن که عطر خوبی بهش میده. بهتره از سینه مرغ خرد شده برای این غذا استفاده کنین. میتونین این غذا رو با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنین. یادتون باشه قارچ ها رو خیلی ریز خرد نکنین، چون موقع پخت کوچیکتر میشن.
8. شنیسل مرغ
یه غذای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار. مهمترین نکته برای شنیسل مرغ، داشتن یه روکش ترد و طلاییه. آرد سوخاری پانکو بهترین گزینه برای روکش شنیسله. میتونین از تخم مرغ زده شده و شیر برای مرینیت مرغ استفاده کنین. بهتره از سینه مرغ نازک شده برای تهیه شنیسل استفاده کنین. شنیسل رو تو روغن داغ سرخ کنین تا زودتر طلایی بشه. یادتون باشه قبل از سرخ کردن، مرغ ها رو خوب خشک کنین تا روغن به بیرون نپاشه.
9. مرغ سوخاری
یه غذای فست فودی خوشمزه که میشه تو خونه هم درستش کرد. پودر سوخاری مخصوص مرغ سوخاری، طعم خوبی بهش میده. میتونین از ادویه های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنین. بهتره مرغ ها رو چند ساعت قبل از سرخ کردن، مرینیت کنین. میتونین از تکه های مختلف مرغ برای تهیه مرغ سوخاری استفاده کنین. مرغ ها رو تو روغن داغ و شناور سرخ کنین تا حسابی برشته بشن. یادتون باشه بعد از سرخ کردن، مرغ ها رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش گرفته بشه.
10. پاچینی
یه پیش غذای خوشمزه و شیک که تو مهمونی ها خیلی طرفدار داره. مهمترین نکته تو پاچینی، طعم دار کردن بال و بازوهای مرغه. میتونین از سس باربیکیو، سس سویا و یا سس فلفل برای طعم دادن به پاچینی استفاده کنین. بهتره پاچینی ها رو قبل از سرخ کردن، چند ساعت تو یخچال بذارین تا مزه دار بشن. میتونین پاچینی ها رو تو فر هم بپزین، ولی سرخ شده اش خوشمزه تره. یادتون باشه پاچینی ها رو با حرارت ملایم سرخ کنین تا مغز پخت بشن. میتونین پاچینی ها رو با سیب زمینی سرخ کرده و سس سرو کنین.
11. رولت مرغ
یه غذای شیک و مجلسی که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. مهمترین نکته تو رولت مرغ، داشتن یه بافت منسجم و یکدسته. میتونین از سبزیجات مختلف مثل هویج، فلفل دلمه ای و قارچ برای داخل رولت استفاده کنین. بهتره سینه مرغ رو خوب بکوبین تا نازک بشه. میتونین رولت رو تو فر یا بخارپز بپزین. یادتون باشه بعد از پخت، رولت رو خوب خنک کنین تا راحت تر برش بخوره. میتونین رولت رو با سس مخصوص سرو کنین.
12. دلمه مرغ
یه غذای خوشمزه و مقوی که میشه با مرغ هم درستش کرد. میتونین از برگ مو، فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی برای تهیه دلمه استفاده کنین. برنج، لپه، سبزیجات معطر و گوشت چرخ کرده مواد داخل دلمه رو تشکیل میدن. میتونین به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنین. بهتره دلمه ها رو با حرارت ملایم بپزین تا مغز پخت بشن. یادتون باشه دلمه ها رو با سس مخصوص سرو کنین. میتونین برای خوش طعم شدن سس از رب انار یا رب گوجه فرنگی استفاده کنین.
13. لازانیا با مرغ
یه غذای ایتالیایی خوشمزه که طرفدارای زیادی داره. میتونین به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده برای تهیه لازانیا استفاده کنین. سس بشامل و سس گوجه فرنگی پایه اصلی لازانیا هستن. پنیر پیتزا لازانیا رو خوشمزه تر میکنه. بهتره لازانیا رو تو فر بپزین تا پنیرش آب بشه و طلایی بشه. یادتون باشه لازانیا رو بعد از پخت کمی خنک کنین تا راحت تر برش بخوره. میتونین لازانیا رو با سالاد سرو کنین.
14. استراگانف مرغ
یه غذای روسی خوشمزه و مجلسی. مرغ، قارچ، پیاز و خامه مواد اصلی استراگانف رو تشکیل میدن. میتونین از سیب زمینی سرخ کرده برای سرو استراگانف استفاده کنین. بهتره مرغ و قارچ رو جداگانه تفت بدین تا آبشون کشیده بشه. یادتون باشه استراگانف رو با حرارت ملایم بپزین تا خامه اش نبره. میتونین استراگانف رو با جعفری خرد شده تزیین کنین. برای خوش طعم شدن استراگانف میتونین از آبلیمو هم استفاده کنین.
15. کباب تابه ای مرغ
یه غذای ساده و سریع که میشه تو خونه درستش کرد. مرغ چرخ کرده، پیاز، ادویه و جعفری مواد اصلی کباب تابه ای رو تشکیل میدن. بهتره مواد کباب رو خوب ورز بدین تا منسجم بشن. میتونین کباب ها رو تو تابه با حرارت ملایم سرخ کنین. یادتون باشه کباب ها رو با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سرخ شده سرو کنین. میتونین کباب تابه ای رو با نان یا برنج سرو کنین. برای خوش طعم شدن کباب تابه ای میتونین از سماق هم استفاده کنین.
16. پیراشکی مرغ
یه میان وعده خوشمزه و پرطرفدار که میشه با مرغ هم درستش کرد. میتونین از خمیر پیراشکی آماده یا خمیر خانگی برای تهیه پیراشکی استفاده کنین. مرغ پخته شده ریش ریش شده، قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای مواد داخل پیراشکی رو تشکیل میدن. پیراشکی ها رو میتونین تو فر یا روغن سرخ کنین. بهتره پیراشکی ها رو با حرارت ملایم بپزین تا مغز پخت بشن. یادتون باشه بعد از پخت، پیراشکی ها رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش گرفته بشه. میتونین پیراشکی ها رو با سس سرو کنین.
17. کروکت مرغ
یه پیش غذای خوشمزه و شیک که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. سیب زمینی پخته شده، مرغ پخته شده ریش ریش شده، پیاز و ادویه مواد اصلی کروکت رو تشکیل میدن. بهتره مواد کروکت رو خوب ورز بدین تا منسجم بشن. کروکت ها رو تو آرد، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید. کروکت ها رو تو روغن داغ سرخ کنین تا طلایی بشن. یادتون باشه بعد از سرخ کردن، کروکت ها رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش گرفته بشه. میتونین کروکت ها رو با سس سرو کنین.
18. سالاد الویه با مرغ
ایدههای غذای مجلسی با مرغ: تجربیات نی نی سایتیها
سالاد الویه یه غذای ساده و در عین حال شیک و خوشمزه است. سالاد الویه رو هم میشه به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد. مرغ پخته شده ریش ریش شده، سیب زمینی پخته شده نگینی، تخم مرغ پخته شده نگینی، خیارشور نگینی، هویج پخته شده نگینی و سس مایونز مواد اصلی سالاد الویه رو تشکیل میدن. میتونین از نخود فرنگی و ذرت هم در سالاد الویه استفاده کنین. بهتره سالاد الویه رو چند ساعت قبل از سرو، تو یخچال بذارین تا خنک بشه و طعمش بهتر بشه. سالاد الویه رو با گوجه فرنگی، خیارشور و جعفری تزیین کنین. برای خوش طعم شدن سالاد الویه میتونین از آبلیمو هم استفاده کنین.
زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی
اولین و محبوبترین انتخاب برای مهمانیها. راز خوشمزگی مرغ، پیاز داغ فراوان و زعفران دمکرده است. برای مجلسیتر شدن، میتوانید از خلال پسته و بادام روی زرشکپلو استفاده کنید. بعضی از خانمها اضافه کردن کمی آبلیمو به مرغ را برای طعم بهتر پیشنهاد میکنند. تهیه سس غلیظ و خوشرنگ مرغ، نکته کلیدی در مجلسی بودن این غذاست. برای تزئین زرشک پلو میتوانید از قالبهای زیبا استفاده کنید. همراهی این غذا با سالاد شیرازی یا ماست و خیار بسیار دلچسب است. مراقب باشید مرغ زیاد پخته نشود و بافت خود را از دست ندهد.
باقالی پلو با مرغ
یک انتخاب شیک و متفاوت برای مهمانها. بهرهگیری از باقالی تازه یا فریز شده با کیفیت، در طعم نهایی غذا تاثیر زیادی دارد. میتوانید مرغ را به صورت ریش ریش شده روی باقالی پلو سرو کنید. اضافه کردن شوید تازه به باقالی پلو، عطر و طعم بینظیری به آن میبخشد. برای تزئین میتوانید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید. سرو باقالی پلو با ماست چکیده و سیر، بسیار خوشمزه خواهد بود. مرغ را میتوانید در فر یا روی گاز بپزید. هر دو روش مناسب است.
مرغ شکم پر
غذایی بسیار شیک و مناسب برای مهمانیهای خاص. مواد داخل شکم مرغ را میتوانید با توجه به سلیقه خود تغییر دهید. (گردو، کشمش، آلو، سبزیجات معطر)برای جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر، آن را داخل فویل بپیچید. قبل از قرار دادن مرغ در فر، آن را با کره و زعفران مزهدار کنید. برای داشتن پوستی طلایی و براق، در اواخر پخت فویل را بردارید. مرغ شکم پر را میتوانید با سبزیجات پخته و دورچینهای زیبا تزئین کنید. بهتر است از مرغهای با وزن متوسط استفاده کنید تا به خوبی پخته شوند.
خورشت مرغ ناردونی
طعم ترش و ملس این خورشت، آن را به یک غذای خاص تبدیل کرده است. بهرهگیری از رب انار با کیفیت در طعم نهایی خورشت بسیار مهم است. میتوانید برای طعم بهتر، کمی شکر به خورشت اضافه کنید. برای داشتن خورشتی خوشرنگ، از پیاز داغ فراوان استفاده کنید. خورشت مرغ ناردونی را میتوانید با برنج سفید یا کته سرو کنید. اضافه کردن گردو خرد شده به خورشت، طعم و بافت بهتری به آن میبخشد. بهتر است مرغ را از قبل کمی تفت دهید تا طعم بهتری بگیرد.
ته چین مرغ
تهچین مرغ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که طرفداران زیادی دارد. برای داشتن ته چین قالبی، از برنج ایرانی با کیفیت استفاده کنید. اضافه کردن زعفران فراوان به ته چین، رنگ و عطر بینظیری به آن میبخشد. برای جلوگیری از خشک شدن ته چین، در حین پخت کمی آب به آن اضافه کنید. ته چین مرغ را میتوانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید. بهرهگیری از ماست چکیده در تهیه ته چین، باعث نرم شدن آن میشود. قبل از برگرداندن ته چین، اجازه دهید کمی خنک شود تا به راحتی از قالب جدا شود.
جوجه کباب تابه ای مجلسی
یک گزینه سریع و خوشمزه برای مهمانیهای خودمانی. برای طعم بهتر، جوجه کباب را از شب قبل مزهدار کنید (پیاز، آبلیمو، زعفران). برای جلوگیری از خشک شدن جوجه کباب، از حرارت ملایم استفاده کنید. میتوانید جوجه کباب را با گوجه فرنگی و فلفل دلمهای کبابی سرو کنید. اضافه کردن کمی روغن زیتون به جوجه کباب، باعث نرم شدن آن میشود. جوجه کباب تابه ای را میتوانید با پلو یا نان سرو کنید. برای تزئین میتوانید از جعفری خرد شده استفاده کنید.
کتلت مرغ
یک غذای ساده و خوشمزه که برای مهمانیهای کوچک مناسب است. برای طعم بهتر، از سینه مرغ چرخ کرده استفاده کنید. اضافه کردن پیاز رنده شده و سیب زمینی پخته به کتلت، باعث نرم شدن آن میشود. میتوانید کتلت را با گوجه فرنگی، خیارشور و سبزی سرو کنید. برای جلوگیری از چسبیدن کتلت به تابه، از روغن کافی استفاده کنید. اضافه کردن کمی آرد سوخاری به کتلت، باعث ترد شدن آن میشود. بهتر است کتلت را در روغن داغ سرخ کنید.
شنیسل مرغ
یک غذای بین المللی که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه شنیسل، از فیله مرغ استفاده کنید. مرغ را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید. شنیسل را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود. میتوانید شنیسل را با سیب زمینی سرخ کرده، سالاد و سس دلخواه سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید به آرد سوخاری ادویه اضافه کنید. مراقب باشید شنیسل نسوزد و مغز پخت شود.
اسکالپ مرغ
این غذا یک انتخاب متفاوت برای مهمانیهاست. فیله مرغ را نازک برش بزنید و با بیفتک کوب بکوبید. مرغ را در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید. روی اسکالپ مرغ سس قارچ و پنیر پیتزا بریزید و در فر بگذارید تا پنیر آب شود. اسکالپ مرغ را با پاستا یا سبزیجات سرو کنید. برای طعم بهتر میتوانید از ادویه جات مختلف استفاده کنید. میتونید از سس آلفردو هم به جای سس قارچ استفاده کنید.
خورش آلو اسفناج با مرغ
این خورش طعم ترش و شیرینی دارد و بسیار لذیذ است. مرغ را تفت دهید و با پیاز و سیر بپزید. اسفناج و آلو را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. این خورش را با برنج سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید کمی شکر یا عسل به خورش اضافه کنید. بهرهگیری از آلو بخارا و آلو خورشتی طعم متمایزی به غذا میدهد. مراقب باشید اسفناج زیاد نپزد و له نشود.
خورش قیمه بادمجان با مرغ
این خورش تلفیقی از طعمهای قیمه و بادمجان است. مرغ را تفت دهید و با پیاز و لپه بپزید. رب گوجه فرنگی، ادویه جات و بادمجان سرخ شده را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. این خورش را با برنج سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید کمی زعفران به خورش اضافه کنید. بادمجانها را قبل از سرخ کردن نمک بزنید تا روغن کمتری جذب کنند. بهتر است از لپه ریز استفاده کنید تا زودتر بپزد.
دلمه فلفل دلمه ای با مرغ
دلمه فلفل دلمه ای یک غذای خوشمزه و رنگارنگ است. داخل فلفل دلمهایها را با برنج، گوشت چرخ کرده (مرغ)، سبزیجات و ادویه جات پر کنید. فلفل دلمهایها را در قابلمه بچینید و با سس گوجه فرنگی بپزید. این غذا را میتوان به صورت گرم یا سرد سرو کرد. برای طعم بهتر، میتوانید کمی رب انار به سس اضافه کنید. مراقب باشید فلفل دلمهایها زیاد نپزند و له نشوند. از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنید تا ظاهر غذا زیباتر شود.
کراکت مرغ و سیب زمینی
کراکت مرغ و سیب زمینی یک پیش غذای خوشمزه و آسان است. مرغ پخته شده و سیب زمینی پخته را رنده کنید و با ادویه جات مخلوط کنید. از مخلوط به شکل توپهای کوچک درست کنید و در آرد سوخاری بغلتانید. کراکتها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. این غذا را با سس دلخواه سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید کمی پنیر پیتزا به مخلوط اضافه کنید. بهتر است کراکت ها را در روغن داغ سرخ کنید.
سالاد الویه با مرغ
سالاد الویه یک پیش غذای کلاسیک و محبوب است. سیب زمینی پخته، تخم مرغ پخته، مرغ پخته، خیارشور و نخود فرنگی را خرد کنید و با سس مایونز مخلوط کنید. سالاد الویه را میتوانید با نان یا به تنهایی سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید کمی آبلیمو یا سس خردل به سالاد اضافه کنید. بهتر است سالاد الویه را قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خنک شود. برای تزئین میتوانید از خیارشور، گوجه فرنگی و زیتون استفاده کنید. میتوانید از سینه مرغ ریش ریش شده یا مرغ چرخ کرده استفاده کنید.
رول مرغ و اسفناج
رول مرغ و اسفناج یک غذای شیک و خوشمزه است. فیله مرغ را پهن کنید و با اسفناج پخته و پنیر پیتزا پر کنید. مرغ را رول کنید و در فر بپزید. این غذا را با سس دلخواه سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید کمی سیر یا پیاز داغ به اسفناج اضافه کنید. مراقب باشید رول مرغ خشک نشود. میتونید قبل از قرار دادن در فر، روی رول ها روغن زیتون بمالید.
خورش کدو حلوایی با مرغ
این خورش طعم شیرین و دلچسبی دارد. مرغ را تفت دهید و با پیاز و کدو حلوایی بپزید. ادویه جات و کمی شکر یا عسل اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. این خورش را با برنج سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید کمی گردو خرد شده به خورش اضافه کنید. بهتر است از کدو حلوایی شیرین استفاده کنید. مراقب باشید کدو حلوایی زیاد نپزد و له نشود.
پاچینی مرغ خانگی
پاچینی مرغ خانگی یک جایگزین سالم و خوشمزه برای پاچینیهای بیرون است. بال مرغ را از مفصل جدا کنید و کمی گوشت آن را به سمت بالا بکشید. بال مرغ را با پیاز، سیر، آبلیمو، زعفران و ادویه جات مزهدار کنید. بال مرغ را در فر یا روی منقل کباب کنید. این غذا را با سس دلخواه سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید از سس باربیکیو استفاده کنید. مراقب باشید بال مرغ نسوزد و مغز پخت شود.
ناگت مرغ خانگی
ناگت مرغ خانگی یک غذای خوشمزه و مورد علاقه کودکان است. سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، ادویه جات و آرد سوخاری مخلوط کنید. از مخلوط به شکل ناگتهای کوچک درست کنید و در آرد سوخاری بغلتانید. ناگتها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. این غذا را با سس دلخواه سرو کنید. برای طعم بهتر، میتوانید کمی پنیر پیتزا به مخلوط اضافه کنید. بهتر است ناگت ها را در روغن داغ سرخ کنید.






